dijous, 2 de juliol del 2009

Doctorats en crítica.


És ben bé que aquest mon està format per un bon glossari de "cagabandurries i pixatinters". Gent que es creu dotada d’un do que els pot fer opinar animalades per sobre de tots els demés humans, encara que aquests siguin molts.
No he estat al concert d’U2, però estic segur que la crítica bona és la de la gent que va ser allí i va gaudir del concert. Els crítics del diari, que si la imatge està per sobre del so, que si els crits d’en Bono se sentien al Sant Jordi, son de reprimits intel·lectuals i de gent que no sap disfrutar de la vida, i ja no diguem una carta al director que s’indigna, perquè comparar la seva gran música clàssica amb aquests sorollets que fan els roquers, es d’analfabets.
Senyors, cal saber disfrutar de tot i estar en el lloc adequat, i per celebrar la crítica dels que si hi eren me’n vaig a veure si trobo unes entrades per avui.
PD: L’Ajuntament de Barcelona que es posi una medalla. No cal fer públic una sanció ara, esperem uns dies i tot resolt. És que, com diuen els castellans, "n’hi ha per pixar i no treure gota".

1 comentari:

  1. La multa li haurien de posar al Bono el Gran Filantrop per creure's tant el seu paper de salvador de la humanitat (amb els calers a un paradís fiscal, això si)!

    Anant a l'assumpte en qüestió, tot i que cada cop m'agraden menys els concerts multitudinaris (per això de que la gent només va als grans esdeveniments per poder dir "jo hi era", tipus el què ha passat a la F1 amb l'arribada de l'Alfonso), reconec que l'espectacle devia ser impressionant! Llàstima que al final no trobessis entrades (per cert, el tema dels canals per adquirir entrades també és digne d'ésser comentat...)

    ResponElimina