diumenge, 27 de setembre del 2009

Vull ser d'un altre país!!!



Tinc 53 anys i quan sigui gran vull ser alemany o francès. Vull tenir un govern que, bé o malament, sàpiga a on va. Perquè haig de ser espanyol (que no en vull ser) amb un nyap de govern que, sols interessa al seu president, coses que poden ser molt lloables (o no!) però no és el que toca (com diria l’únic gran president que ha tingut la nostra terra darrerament). No interessa al poble parlar de grans afers de política exterior i sortir amb borinotades i no saber que cal fer a casa i anar donant estirabots sense cap congruència.
Jo vull pertànyer a un país que sàpiga a on va i perquè hi va.
Catalunya no pot seguir estan gestionada per uns analfabets polítics i possiblement analfabets en el rigorós sentit de la paraula.
Que fa que un president no és rodegi de les millors persones per portar el país? Tant negat és!
Si, ho repeteixo, quan sigui gran vull ser d’un país que estigui governat sense bajanades i per gent ben escollida ( i si pot ser que no sembli mister Bean.)

1 comentari:

  1. Potser quan calgui tenir estudis per a governar la cosa canviarà... però, sincerament, mentre la gent es distregui amb el fútbol, l'Alfonso i a fer pinya contra els catalans els de fora i a deixar-se enganyar per falsos ideals d'esquerra els de dins, anem arreglats.

    ResponElimina