dimarts, 28 de setembre del 2010

Vaga general



Possiblement és de les poques vegades en la meva vida que aniria a una vaga general, no tant per les noves disposicions sobre el dret laboral, sinó perquè es veu difícil resistir dos anys més amb aquest govern d’Espanya i el seu president.
Crec que hauria de ser una vaga general contra el govern, per tota la seva “no tasca realitzada”, per aquest constant dir i desdir, no fer, no saber on anar, no saber res de res.
Estem navegant en aigües de crisi violenta i sort en tenim que pertanyem a Europa i poc o molt ens ampara, ens guia i li diu al senyor ZP per on no pot passar. Si el govern espanyol fos el nostre únic garant estaríem arreglats.
La Generalitat? És més PSOE. Crec sincerament que el PSC encara faria quelcom de bo, però els que manen ara sols fan que aplaudir els de Madrid i abaixar el cap.
No podem resistir massa més així, necessitem un altre patró, però mirant l’horitzó es veu difícil on és. Qui ens salvarà? Ho farem com sempre: Quan tot millori nosaltres també millorarem.

1 comentari:

  1. Cada dia estic més convençut que fins que la gent no pensi (és a dir, fins que no deixin de seguir al ramat i allò que ens diuen que volem), res canviarà.

    ResponElimina