diumenge, 14 de novembre del 2010

Sebastian Vettel campió del món de F1!!!



No m'en puc estar i tinc que fer aquesta entrada. FORÇA VETTEL, FORÇA RED BULL!!!

“Això no és possible” ens comentava el Sr. Merlos a la transmissió de la F1 de TV3 (la teva) de la setmana passada, referint-se que Fernando Alonso no podia perdre el mundial. Però si, ha passat!
Fa una setmana, en aquesta mateixa secció, jo mateix defensava que no hi podia haver ordres d’equip, que eren antireglamentàries i encara que tot el món de l’esport sigui molt antireglamentari, el millor ha de guanyar per mèrits propis. S’ha fet justícia i Sebastian Vettel, amb mà de ferro i corrent al “llímit” és el nou campió del món. Mentrestant, en un autèntic “ball de bastons”, el Sr. Alonso no ha pogut avançar el Renault del Sr. Petrov, que per cert, es diu “Vitaly” (quina coincidència no!).

Quina retransmissió més penosa la de TV3 (la teva). Tots els comentaris són com si sols el Sr. Alonso pogués guanyar la cursa.
No poden esperar un altre moment a passar les entrevistes amb els seus estimats Jaime Alguersuari (quina mania a dir-li Jaume) i Pedro Martínez, que no sigui quan s’està corrent la interessantíssima Q3 o el podi dels campions (encara que aquest no sigui espanyol)?.

Espero que un nou Govern deixi de voler lligar-nos a Espanya i faci que les retransmissions i les notícies s’expliquin tal com són.
Fa mal tanta pedanteria i sinó vigilem ens prendran també el Gran premi de F1 de Montmeló (segur que el Sr. Botín ho vol).
Per cert: Que hi feia el rei d’Espanya a Abu Dhabi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada