dilluns, 8 de novembre del 2010

TV3, l'Avui i Red Bull



Reconec que sóc un ferrarista reconvertit a Red Bull. Reconec que sóc un nacionalista “pur i dur”. Reconec que la causa és que no m’agrada l’ambient que envolta al senyor Alonso (nacionalisme pur i dur, però dels altres, els veïns). Reconec que sóc un “fan” del senyor Vettel, potser perquè sempre he admirat la capacitat de resposta del poble alemany. Per tot això no entenc que un diari nacionalista català com l’“Avui” i la vostra TV3 (vostra, dels altres catalans, perquè a mi ja fa temps que m’han “acabat els torrons”) siguin capaços de dir i repetir que hi ha anarquia a Red Bull, que no es posa ordre entre els seus conductors i que es passin el dia parlant d’Alonso’s, Martínez (si Martínez i no De la Rosa) i de Jaime’s.
La normativa està ben clara: “res d’ordres d’equip” i ells ho estan complint al peu de la lletra. Són, ja, els campions del mon de constructors, els millors.
A les hores que passa. On està el problema? Hem de sacrificar un conductor a favor de l’altre, com fa Ferrari. Com diu el meu fill, si Fernando Alfonso guanya el títol per 7 punts o menys serà una injustícia total i a les hores voldré sentir com l’Avui i TV3 (la teva) critiquen les ordres d’equip de Ferrari (o no!).
A més hi ha una altra cosa que no entenc. Com pot el Banco de Santander despesar tants diners en la Fórmula 1 i amb Ferrari, si deu diners als seus clients (menys dels que es gasta en el món del motor). Perquè no l’obliguen primer a netejar el seu endeutament i després, si queda quelcom, ja jugarem a fer-nos els amos de la F1. Perquè l’Estat espanyol no els obliga a pagar?.
Resposta: “perquè això es ca'n pixa rellisca” i sempre ens volen fer creure que sense Espanya no seriem ningú. No els necessitem per res. Podem sobreviure sense ells i al costat d’Europa.

1 comentari: