dilluns, 8 de desembre de 2014

Ara, tot solets, no la caguem!!!


En política catalana es pot parlar de sentit d'estat, però només ho fa el que juga totes les seves cartes a la idea de fer una nació independent, amb Estat.

No sé si l'exposició de fer un partit únic és perfecte, però si sé que em convenç molt més que la idea de dividir-nos, de què cadascú digui la seva i critiqui el de l'altre partit.

Anar a una fa por als que no ens volen. Saben que units podem amb ells, els aclaparem!

Ara no hem de parlar de com farem el país, ara hem de parlar de quin és el nostre país, perquè cal recordar que, ara per ara, no tenim país reconegut enlloc!

No podem d'un dia per l'altre declarar la independència, ens l'hem de guanyar dia a dia. Una llista única que guanyés les eleccions seria un passaport a la llibertat difícil de rebatre.

Una victòria de diversos partits independentistes serà revocada per falta d'unanimitat, sense comptar que tothom voldrà el protagonisme (que ja ens coneixem!).

El protagonisme sols és del poble, i algú ens ha de representar a tots, els que ens volem separar d'Espanya, sota un únic paraigües.

És evident que hem de fer unes eleccions com si fos un referèndum, ja que no els el deixen fer. A les hores hi ha d'haver el partit del si i, si potser, molts partits del no. El simulacre de referèndum sols ha servit per saber quants som els del si convençut, però no ens diu que faran els del "si però potser" i els indecisos, ni quants són els del no disposats a votar en contra.

No la caguem, i que l'afany de protagonisme d'alguns no acabi amb el protagonisme de tot un poble sobirà!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada