divendres, 20 de març del 2015

Jo també xiularia al rei!



Em produeix una profunda tristor veure com un partit de futbol, això si, molt polititzat, pot causar la reacció indigna, bruta, rastrera, de l’Espanya cavernària.
Comentaris fora de to, articles ofensius, programes de ràdio i televisió que en qualsevol altre país haurien estat censurats i castigats sense més dilacions.

Una Transició molt mal portada, molt mal resolta, ens ha deixat aquesta Espanya ronyosa, casposa, antiquada, fastigosa.
Els delictes s’han de fer pagar perquè el delinqüent sigui conscient de què ha fet i que sàpiga que en cap cas té raó. Cal fer-li veure que les seves accions estan totalment fora de lloc i que de cap manera se’n pot vanagloriar, i molt menys fer-ne acte de culte. 

I això és el que passa al país veí. Molts es creuen superiors als catalans i bascos sols pel dret de naixement. Perquè els seus pares van guanyar una guerra injusta, injusta com totes les guerres, i van aplicar el seu corró sanguinari a tota bèstia vivent. La seva cultura és de mires tan estretes que fan plorar.

Sóc conscient que ells pensen el mateix de nosaltres, però nosaltres no agredim i aguantem, pensant que un dia es farà justícia.

Independència ja!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada