dilluns, 6 d’abril de 2015

"Un any i mig" i "També això passarà"M'agrada la gent que sap escriure i expressar les seves idees, i  si a sobre aquestes són les meves, millor!

Ho dic en referència als dos darrers llibres que he llegit. Dues autores catalanes, una molt coneguda per a mi i l'altra nova. Sílvia Soler i Milena Busquets han fet les meves delícies.

Sílvia Soler fa un retrat perfecte de la família quan els fills se'n van. Aquesta casa que es queda buida i és diferentment interpretada pel marit o la muller. Aquest saber posar les coses al seu lloc. Aquest punt d'interpretació de tots en cada moment. Expressar-ho amb elegància, sense escarafalls, tal com és. En definitiva, ens fem grans i veiem les coses de forma diferent!

Milena Busquets amb aquest retrat a la mort de la mare i aquesta radiografia d'una societat que no sap on posar els seus fills. Potser no tan elegant, però igual d’eficaç.

Dos llibres que descriuen la nostra societat, amb solvència i rigor.
La família és el nostre puntal, però molt sovint no sabem com viure-la. No sabem com acceptar que augmenta i disminueix, que creix i minva, que sempre es transforma, i en aquesta transformació està el joc.

Elles ho descriuen a la perfecció i per això recomano els seus llibres: "Un any i mig" i "També això passarà".Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada