dimecres, 30 de desembre del 2009

902 la vergonya nacional!


Avui he intentat telefonar a FecsaEndesa per realitzar un canvi de titularitat en un contracte de servei de subministrament.
Lògicament el número que et donen ells és un 902 (a pagar!!!) per un servei que tindria que ser gratuït.
Hi he telefonat i el primer intent ha estat fallit ja que el número que et donen a la factura ha canviat i te’n donen un altre. No passa res!
Telefones al segon número. Presentació en català, però la resta en castellà. Quan t’han fotut un rotllo dels habituals (marque 1 si ….) m’han tingut més de 15 minuts esperant, amb la desitjosa veueta de “le atenderan en un momento” i de cop i volta s’ha tallat.
Tercer intent. Després de tot el rotllo una senyoreta es posa al telèfon, “uy! esto no lo puedo hacer, tiene que llamar de nuevo i seleccionar otra opción, yo no le puedo passar con la otra opción (tocate un cojón! Això és collita meva).
A l'intenta la quarta telefonada he pensat de posar el número a Google i veure que passa. Oh meravella! Surt una pàgina web que es diu: SIN902.COM. En donar-li el número que vull m’ha dit: 93.507.47.67
I ho meravella de nou! En marcar aquest número, sense més preàmbuls, ha sortit una educada senyoreta catalana, que m’ha atès ràpidament i diligentment. Tocate los huevos!!! Hay para mear y no echar gota!!! PAÍS!!!

Conclusió: SIN902.COM
Gràcies senyors meus!!!

2 comentaris:

  1. Això dels 902 per a atenció al client que hauria de ser gratuïta mereix molts bidons de gasolina i uns quants mistos... Però tot va en la línia de les empreses amb la que ens toca combregar.

    ResponElimina
  2. No sé si algú veurà aquest comentari que vull deixar. He tingut l oportunitat de treballar a Endesa i vull que tothom sàpiga com funcionen aquests monstres que tenen el monopoli.
    Endesa contractar a un call center per gestionar totes les tasques administratives que el client necessita. El call center contracta a gent, donen una formació (sense pagar) durant uns dies sobre el funcionament de l empresa. La formació es tan deficient que hi han moltes persones que desapareixen al segon dia.
    El call center és una empresa creada perquè el personal no pugui fer bé la seva feina,d aquesta manera, el client ha de trucar varies vegades per solucionar un tema ,i amb cada trucada, comissió per Endesa i comissió pel call center. El sistema informàtic tampoc és molt bo , per tant, moltes vegades no es poden realitzar bé les gestions i se li diu al client que truqui més tard..
    El personal es troba fatal perquè té pressió dels clients(la majoria enfadats) , té pressió per l empresa, ja que no tens cap ajuda d´ells, els dubtes que tinguis als tens que solucionar tu com pots(inclusiu molta gent del personal talla les trucades perquè no sap que dir-li al client) i quan s´acaba el contracte, t acomiaden sense més..... El call center torna a reclutar a gent( tenen uns diners per cada formació que fan) , torna la formació deficient, tornem les 40 mil trucades que ha de fer el client, i tornem les comissions.
    Haig de dir que, la gran majoria que treballa en un lloc així, som gent de totes les edats i amb formació universitària. Una verdadera llàstima de país.
    Resultat:
    Negoci rodó per Endesa i pel call center, cobren comissions per cada trucada i per cada formació.
    Treballadors i clients:
    Són els esclaus del sistema de monopoli de les industries elèctriques d´ aquest país.
    CONCLUSIÓ:

    SORTIR I LLUITAR!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina