dimarts, 27 d’abril del 2010

Kingman-Grand Canyon



Sol intens, la carretera es trenca a l’horitzó on la vista no l’atrapa. L’Eric fa sonar “My fathers eyes”. El paisatge és desèrtic, el vent pica a la cara, encara és una mica fred. Dalt de la moto hi ha un punt d’ingravidesa. Això és la Route 66!!!

Avui, com ahir, el dia ha estat llarg. Molta ruta, molt paisatge rar, molt abandonament bonic o curiós. Res s’assembla al que hi ha a Catalunya. Estem a un altre nivell. Ni millor ni pitjor. Com diu el tòpic és diferent. Aquesta gent es va quedar 50 o 100 anys enrere en el país més tecnològic del mon (amb el permís dels japos).



































Pobles de pel•lícula (cutre), gent molt curiosa, objectes de record, locals d’una altre època. Tot és molt sorprenent.

I al final del camí el Gran Canyon. En LLuís fa sonar "Viatge a Ítaca". La natura ha fet el que la ma de l’home no podrà mai fer (encara que està d’obres com qualsevol ciutat del pla ZP).
La posta de sol impressionant i sopar a l’hotel. Bufal, bon vi i a dormir que demà ens espera més Gran Canyon (el que en John Waine hauria de fer si arribés allí amb la seva caravana i no sàpigues per on s’ha de travessar).



Bona nit.

Pere Font.

3 comentaris:

  1. Veig que ja heu topat amb el primer cowboy. Quin país! Ull amb els peyote (cactus) que feien servir els indis (i el Jim) per als seus rituals...

    ResponElimina
  2. Bon día Pere, son l'Andreu Iborra, el germá bessò del Ramón, diga-li que mes cara que un sac ple de monedes de centim, vem parlar el dimecres passat i m'entero el dilluns que s'anat el divendres a aquest "viatget" de res. Os miraré cada día i espero que os ho passeu tot el bé que pogueu, per vosaltres i per nosaltres. Molta, molta sort i que tingeu un viatge maravellos tots plegats!!!!!!

    ResponElimina
  3. Bona nit des de l'Esquirol (Merche, Oriol i Berta)! Vosaltres segurament estareu dinant el fast food tipic d'estats units! NOOOO és recomenable per la vostre gran panxota (això va pels nois per decomptat papa sobretot per TU) les noies totes estupendes:) Esperem que us ho estigeu passant d'allò més bé, que ho difruteu molt i aneu amb compte sobretot amb en PACO SALA jajajaja! Va doncs sigeu molt feliços que hi ha gent que ha d'estudiar que el 2n de Batxillerat és molt dur! us juru que si en surto viva me'n vaig a fer la ROUTE 66 jo també!!!

    SALUT I FORÇA!

    Família Sala i Solà (Berta Sala en cabina!)

    ResponElimina