diumenge, 25 d’abril del 2010

Trasllat i primer dia de ruta

Ja estem en ruta.



Ahir va ser un dia dur. Moltes hores d’avió i apretats com sardines. Escala de tres hores a New York, per acabar-ho d’arreglar. Malgrat tot, va funcionar bé i a l’hora establerta (8 h. de la nit a Los Angeles i 5 h. de la matinada a Catalunya). Una jornada francament llarga.



Avui ens hem llevat a una hora prudent per anar a EagleRider a llogar la moto. La cosa no ha estat tan fàcil com semblava. Molta gent i poca habilitat, però al final hem pogut sortir, tots junts, cap Harley Davidson Los Angeles. Compres i sortida cap a Barstow, però abans hem parat a Victorville per veure el museu de la Ruta 66. Emblemàtic però tronat. Desprès d’una bona tirada per autopista hem pogut entrar a la mítica Ruta 66. Està feta un desastre, ja ens havien avisat. Malgrat tot manté coses curioses com un paio que es dedica a col•leccionar ampolles de vidre i a repartir-les de forma curiosa per la seva propietat. Un bosc d’ampolles de vidre.



A Barstow ens hem ubicat a un motel i desprès hem sortit cap a Bagdad Café. “Cutre” de collons, però té el seu encant. Fotos, un xili no massa picant i una hamburguesa cremada. Demà serà un altre dia.



Pere Font.

3 comentaris:

  1. Quina passada! Ja us escolteu el "Riders on the storm" mentre la moto s'empassa asfalt? I, per cert, al final teniu o no teniu campaneta?

    ResponElimina
  2. QUE SAPIGUEU QUE EM FEU UNA ENVEJA DE COLLONS MOLTS PETONS AL QUE CONEC I ALS QUE NO CONEC......TAMBÉ

    ROSA GALÍ CASTÍN

    ResponElimina