dissabte, 1 de maig del 2010

Los Angeles



Tot el bo s’acaba i aquest viatge no és una excepció.
Avui en Paco em deia que és un viatge per pair, que cal guardar-lo a la memòria i el temps el farà encara millor. Hi estic d’acord. Masses coses en 9 dies. El temps farà sedimentar els records i segur que milloraran. La veritat, ara estem massa cansats per valorar tot el que ha passat.
Estem molt contents perquè tot ha sortit be. Les motos han funcionat. Cap accident. Ningú s’ha perdut. Ningú ha fet esperar els demés més del compte. Cap discussió. Tot rodó.



De totes maneres crec que cal fer dues mencions especials:
En Joan i l’Anna mai havien fet una viatge d’aquestes característiques, ni tan sols havien anat en moto. Encara que la moto és de tres rodes, crec que cal valorar l’esforç que han fet per estar sempre a l’alçada del grup. Un aplaudiment.
I parlant d’estar a l’alçada i esforç acomplert, medalla d’or a la Bel que ha sabut portar la seva moto amb tota la confiança del mon. Un altre aplaudiment.
I parlant del viatge en si, avui ha estat dia lliure. La meva opció ha sigut, junt amb un nodrit grup, seguir el GPS Eduard i fer amb moto un bon recorregut per Los Angeles. Sunset Bulevard, Hollywood, Santa Monica, etc.
D’aquests llocs sols queda la impressió que fa el seu nom, perquè la sumptuositat l’han perduda fa força temps, però és bonic poder-ho visitar.
Demà avió i més avió i així començar a pair el viatge.
El que no ens treu ningú és que hem fet una bona colla d’amics i espero seguir veient-los i compartint sortides amb moto a Catalunya.



The End.

Pere Font

1 comentari:

  1. Merche&Berta:

    Va que això ja s'acaba! ja ho diuen ja que tot lu bo s'acaba i massa ràpid eh! Doncs difruteu molt el que us queda i que tingueu un bon viatge de tornadaaaa! que són moltes hores amb avió! espero que no us passi com a mi que a Boston l'avió va venir amb 7 HORES de retras jajajajajaja! però mireu el costat positiu, et donen tiquets per menjar GRATIS EHH GRATIIS! jaja! Va un petó per a tots i un ben fort per tuuu papaa! (espero que hagis trobat les bambes sino no cal que tornis muahahahah!) saps que és bromaa! aa sii tiet Adoolf millorat eh! es que ets un cas!!! molts petons canalonssss :D

    ResponElimina