dijous, 30 de juny del 2011

Viatge a Aranda de Duero



Dia 12/06/2011

El dia, meteorològicament parlant, encara és millor. Ens ve a buscar en Roberto per anar a Àvila.



Mils d’ocells volen sobre les muralles en arribar. La ciutat és maca i força ben cuidada. Tots els campanars tenen les seves cigonyes, que estan criant.
Visitem la ciutat, voltant pels seus carrers.



A l’hora de dinar ens espera el famós “chuletón”. No sé que pesava el meu, però sinó fos que tenia una mica de gust de petroli (després descobreixo que això se’n diu “Pat fuego”) és molt bo. N’hi ha que no és poden menjar.



Després d’una improvisada migdiada a la plaça de davant del restaurant anem cap a Segòvia.




Pel camí trobo el poble de “Madrona” i m’aturo a fer una fotografia (en sembla sorprenent que al mig de Castella i pugui haver un poble amb aquest nom. Miro a Internet i resulta que és un bon lloc per fer BTT).



A resultes de l’aturada, la Sara i jo, perdem la cua del grup i ens perdem dues coses: L’estrena de la Carme amb la seva moto, que segons ens explica se li ha desmaiat a mig revolt d’un carrer de Segòvia i el tancament del cotxe de la Lourdes dins d’un parc a pany i forrellat. Fora d’això, la cerveseta i els “lacones” de casa Cándido estan “fora de sèrie”.



El viatge de tornada a l’hotel és tard, però ens esperen amb la cuina oberta. En aquest moment aprofitem per acomiadar-nos d’en Roberto i donar-li les gràcies per ser tant bon guia i cicerone. Ha posat el llistó molt alt.



Després de sopar tothom està molt cansat i la gresca dura poc.

Pere Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada