dimecres, 29 de juny del 2011

Viatge a Aranda de Duero



Dia 10/06/2011

Amb la pluja com a acompanyant hem sortit de casa nostra el divendres al matí. Per sort, a la primera aturada a la gasolinera de Rajadell, tant molest seguidor, ja ens ha abandonat.
Allí, amb més o menys puntualitat, ens hem trobat tots. Dotze persones en 11 customs. El grup fa goig i a més, hi ha tres conductores.




La primera parada és per dinar a prop de Saragossa, però la primera de veritat és a Burgo de Osma (Província de Sòria) on tenim el primer contacte amb en Roberto, que abans s’havia reunit amb nosaltres amb la seva BMW, més de pressa que corren.



Aquesta ciutat alt-medieval ens ensenya el seu patrimoni arquitectònic ben conservat. Fem la cervesa per agafar forces fins a Aranda de Duero (Provincià de Burgos i capital de la comarca Ribera del Duero), on ens esperen a l’hotel/celler Torremilanos.



Dutxa ràpida i a fer la primera visita. Els cellers de l’hotel i el seu guia ens entretenen fins l’hora d’anar a sopar. L’Adolf està ocupat en fer preguntes al nostre orador (una mica encallat, tot sigui dit de passada) que no sap per on sortir se'n.



Al menjador ens trobem amb la Virginia i l’Uli (Pablo) que sembla que serà bastant més ràpid que el seu pare (sort que ja no estarem per fer curses).
El sopar és memorable amb la gran actuació del Mag Eduard. Amb un parell de trucs es va posar l’auditori a la butxaca.



Pere Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada