dimarts, 25 de juny del 2013

Camí a San Francisco: Carmel.


Califòrnia vol ser coneguda pels seus vins, però ningú ens havia explicat la quantitat impressionant de vinyes que hi ha només passar per les carreteres (bé, carreteres de quatre carrils, com sempre, a lo americà!). L'Anoia seria una vinya d'aquestes. I després entres en zones productores de fruites i verdures i és un no parar. Ranxos amb una quantitat increïble de bestiar.


Sort que quasi tot s'ho beuen i mengen ells (més que res la carn, perquè les verdures està per veure), perquè si no pobres de nosaltres!

El dia ha estat una ruta cap al Carmel, però molt interessant pel paisatge que us explico.

El Carmel, jo creia que era un poble del "Far West" amb el Clint Eastwood de sheriff, i que equivocat que estava!
És un poble molt ben cuidat, amb un "village" molt curiós, ple de botiguetes ben arreglades i de restaurants de qualitat (bé d'això ja en parlarem després de sopar, però ho semblen). En resum sembla del Montseny, però té la costa i la platja a tocar i això el fa molt turístic.



L'hotel el podries trobar, ben bé, a Sant Bernat del Montseny.

Després d'un passeig, sopar i fer nit, sortirem cap a l'última etapa: San Francisco. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada