diumenge, 23 de juny del 2013

Entrem a California


Avui ens ho hem pres amb calma i ens hem llevat tard. Segueix fent molta calor i per l'esmorzar que et donen no cal córrer.

No hem acomplert el programa tal com el teníem programat, ja que ens ha fet il·lusió tornar a la Ruta 66 i veure altre cop el Bagdad Cafe i dinar a Peggy Sue's.



El Bagdad està una mica més brut i tronat que fa tres anys (cosa difícil). La senyora Andree Pruett que el regentava no hi era (?) i en el seu lloc hi havia dos homes amb cara de poca broma i poques ganes de treballar. Hem fet una "birra" i hem tocat del dos.

En canvi el  Peggy Sue´s està una mica reformat i fa una cara més bona, encara que el personal i alló que hi donen poc ha variat. De totes maneres no deixen de ser dos llocs molt emblemàtics i que paga la pena passar-hi.

També hem passat pel davant del "The Bottle Tree Farm" i difícilment pot canviar (a millor o a pitjor!).

El GPS ens ha fet entrar a Los Angeles pel "Los Angeles National Forest". És un paratge que recorda (a lo bèstia) el Port del Cantó, molt bonic, però amb les marques inesborrables dels incendis que van castigar la zona ara fa una mica més d'un any.

Per fer-se una idea de com és Los Angeles, hem fet 45 quilòmetres entre l'entrada a la ciutat i l'hotel. Crec que ja està tot dit.

Ara a sopar que demà el dia serà intens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada