diumenge, 16 de juny del 2013

De Saint Louis a Carthage.



Avui hem anat per feina i hem fet quasi 500 kilòmetres.

El dia l'hem començat anant al Gateway Arch, que és un arc-monument als primers ponts que es vàrem fer per anar a l'oest i travessar múltiples vegades el riu Mississipí. És el monument més alt dels Estats Units (192 metres). Si pot pujar a base d'una espècie de cabines per a cinc persones. Un cop a dalt tens una visió limitada, però molt espectacular de la ciutat. Com pujar al monument de Colom però en versió 2.0 (o sigui, molt ampliada).

D'aquí hem agafat la Ruta i "carretera i manta".

Paga la pena parlar de la persona més amable que ens hem trobat fins al moment. En una espècie d'antiga benzinera, a Paris Springs, hi ha un senyor anomenat Gary Parita. T'espera assegut a la porxada i et convida a un cafè. T'explica "batalletes" de l'època de la Ruta 66 i t'aconsella coses a fer. Tot un personatge, afable i amant de la Ruta. La benzinera es va cremar l'any 1955, però va ser reconstruïda un cop ja estava morta la Ruta.

Ens ha aconsellat un motel per passar la nit i un restaurant on menjar bona carn. I així ho hem fet, amb la sorpresa que la carn és molt bona però te l'has de menjar amb Coca-Cola!!!

1 comentari:

  1. Això si que ho tenen els americans, sempre trobes algú disposat a obrir-se a desconeguts. Un bonic record del viatge de ben segur!

    I pel què fa a la coca-cola, sempre va bé, així no hi fa res si els gots no són del tot nets!!!

    ResponElimina