divendres, 14 de juny del 2013

Inici de la Ruta. Chicago-Springfield



Ahir us vaig enganyar, ja que hi ha dues plaques d'inici o de fi de la Ruta 66, però la més famosa no està a l'avinguda Michigan, sinó al 55 E Jackson bulevard, quasi amb Michigan. Això vol dir que vàrem anar a allà per començar bé la Ruta. És curiós però en aquesta diu "END". Sempre la Ruta 66 s'ha fet en sentit de Chicago a Santa Monica.

Després de les fotos de rigor, cap a l'estadi de'ls Chicago Bulls per veure i fotografiar la famosa imatge d'en Michael Jordan (la veritat és que ens va donar moltes hores d'intens plaer basquetbolístic). I per no acabar malament a Chicago, esmorzar de dos ous fregits amb salsitxes i patates fregides a Lou Mitchell's,  punt històric de la Ruta 66 des del 1923. Restaurant molt típic americà i de la Ruta 66.

La sortida de Chicago va ser tranquil·la, però fins a Joliet no vàrem trobar l'autèntica Ruta. Hi ha trossos que hi passes per sobre, hi ha trossos que la veus malmesa al teu costat i hi ha trossos que la perds i la recuperes més endavant. Sigui com sigui un plaer tot el dia i amb molt bona climatologia.


El que més ens va cridar l'atenció és un punt (Bloomington) on hi ha una gran barraca, al mig d'un bosc frondós, on un senyor es dedica a fer "maple sirup". És un xarop que es treu de recollir i deixar evaporar la saba d'una espècie de grans avets. Té com un gust de "marron glacée".

Cap al tard vam arribar a Springfield. És la capital d'Illinois (no és Chicago) i és on va néixer i van enterrar el president Abraham Lincoln. Lògicament hem anat a veure la seva tomba (espectacular tant la tomba com el cementiri).

Però el millor de tot el dia és l'hotel on ens hem allotjat aquest vespre. Entre les coses "cutre salsitxeres" se'n porta el primer premi. Ja us passaré fotos.

Ara a esmorzar i seguir la carretera.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada