dissabte, 22 de juny del 2013

Las Vegas




Ahir va ser un dia d'anar a peu, portem molts quilòmetres amb cotxe (ja hem superat els 6000) i ens venia de gust. El problema és que, com ja he dit abans, tot l'americà és "king size" i fer un parell de cantonades potser tranquil·lament un parell de quilòmetres.

La caminada va ser molt important, però interessant. Seguim amb el fet afegit que la temperatura és molt alta i el sol pica de valent. Total que en lloc d'anar pel carrer intentes anar de galeria d'hotel en galeria d'hotel (que es pot fer) i així, almenys, vas fresquet.




Vam visitar tot el "main street" que és on hi ha els hotels més importants.

A la tarda vam anar a veure un espectacle "d'una espècie d'Elvis" que era més que justet (però és el que hi ha!) al "Las Vegas Hilton".
Després de sopar, un recorregut per Las Vegas de nit (aquesta vegada en cotxe), es va imposar.
Ara sortim cap a Los Angeles, on suposo que encara farà més calor.


2 comentaris:

  1. Hola nois! Acabo de passar una bona estona mirant que esteu fent. Sembla que tot va be i que us ho esteu passant de conya malgrat les hamburgueses i els donuts. Que no decaigui! Us imagino patint calor com uns paries i així no deixo que l'enveja se'm mengi...
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gracies Jordi, però ara a Los Angeles sembla que la temperatura ha baixat molt. Ja veurem que passa demà. He trobat una cosa ideal per a tu. Te la porto! (top secret). Fins aviat. Una abraçada!

    ResponElimina