dilluns, 17 de juny del 2013

Deixem Missouri, travessem Kansas i entrem a Oklahoma





Avui hem superat els 500 quilòmetres i cal tenir en compte que anem per carreteres (bones) però que travessen grans ciutats, no en habitants, sinó en extensió i les fa lentes i feixugues. O sigui que 500 de carretera és com 1000 d'autopista.

En aquest moment tinc la sensació que és com si féssim una gimcana i ahir vàrem quedar els primers, però avui ens han fotut una pallissa descomunal.

Hem perdut la Ruta i l'hem tornada a trobar mil vegades. Amb l'anar amunt i avall que això representa. Total que hem arribat a l'hotel de Clinton quasi a les 10 pm.

El dia l'hem començat, igual que ahir, amb esmorzar de policies, dos dònuts i cafè (en el meu cas amb una espècie de llet rara).

Just en sortir de Missouri i entrar a Kansas, a Galena, hem trobat el Mater, la grua amiga d'en "Llamp McQueen" (foto). En Jac al·lucinarà quan vegi la fotografia. És la que va inspirar els dibuixants de la pel·lícula.


Després feina a trobar un pont restaurat per la Cherokee County Comission, i així tot el dia. Al final crec que hem passat per tots els llocs que volíem, però com es diu en bàsquet: "a empentes i rodolons".
A Missouri i Kansas la Ruta està molt ben senyalitzada, però a Oklahoma és fatal.

Hem arribat tan tard a l'hotel que hem hagut de sopar a un McDonalds (increïble!!!), sort que avui hem dinat a Tally's Café, restaurant nostàlgic de la Ruta 66.

Demà començarem el dia anant a veure el museu de la Ruta 66 de Clinton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada